Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Чотири установи поповнили ринок фінансових послуг

Чотири установи поповнили ринок фінансових послуг

Національний банк України уніс ТОВ “КРЕДОЛІЗИНГ” (ЄДРПОУ 44337826), ТОВ “ФАСТ-ФІНАНС” (ЄДРПОУ 44227821), ТОВ “ФК “ІНТЕР ФІНАНС” (ЄДРПОУ 44617035) та ТОВ “ФК “МАЙБІЗ” (ЄДРПОУ 44332629) до Державного реєстру фінансових установ.

Водночас ТОВ “КРЕДОЛІЗИНГ”, ТОВ “ФАСТ-ФІНАНС”, ТОВ “ФК “ІНТЕР ФІНАНС” та ТОВ “ФК “МАЙБІЗ” отримали ліцензії на надання фінансових послуг.

ТОВ “КРЕДОЛІЗИНГ” та ТОВ “ФК “ІНТЕР ФІНАНС” отримали три ліцензії – на надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту, на надання послуг з фінансового лізингу та на надання послуг з факторингу. ТОВ “ФАСТ-ФІНАНС” та ТОВ “ФК “МАЙБІЗ” отримали ліцензію на надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту.

Такі рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив на засіданні 17 листопада 2021 року.

Довідково

Перевірити чинні ліцензії фінансових установ можна на сторінках офіційного Інтернет-представництва Національного банку України: небанківської фінансової установи – за посиланням, юридичної особи-лізингодавця – за посиланням

 

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини