Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Вітання Голови Національного банку з Днем банківських працівників

Вітання Голови Національного банку з Днем банківських працівників

Шановні колеги,

від імені Національного банку України та від себе особисто вітаю вас із професійним святом – Днем банківських працівників!

Уперше в українській історії ми долаємо глобальну кризу, яка не супроводжується руйнівними наслідками для банків.

Нещодавно з трибуни Верховної Ради, я мав можливість з почуттям гордості наголосити, що наша  банківська система вже не тягар для економіки, а – її рятувальний круг, як це й має бути. Сьогодні я висловлюю щиру подяку кожному банківському працівнику країни. Адже банківська система – це насамперед люди, які  сумлінно та наполегливо працюють, щоб забезпечити її стійкість і надійність.

 У цей непростий час ми щоденно дякуємо лікарям та медичним працівникам за їхню невпинну боротьбу з вірусною інфекцією, проте зараз ми маємо особливу нагоду  подякувати і банкірам: за якісну і безперебійну роботу, за збережену фінансову стабільність, за підтверджену довіру клієнтів та партнерів.

Це – результат, яким ми можемо пишатися. Щодня, попри карантин та обмеження, продовжують працювати десятки тисяч банківських працівників. Касири у банківських відділеннях допомагають українцям здійснювати платежі та розрахунки; інкасатори та водії працюють, щоб можна було вільно і у будь-який час зняти готівку у банкоматах; інженери підтримують роботу банківських мереж, щоб ми могли розраховуватися зручно та безготівково; оператори контакт-центрів сумлінно відповідають на гарячі питання та консультують клієнтів. І за це я висловлюю вам щиру вдячність та повагу.

 Так, коронакриза триває і попереду нові виклики, але завдяки вашій самовідданості та професійності ми подолаємо її з гідністю.

 Тож бажаю всім міцного здоров’я! Бережіть себе, дотримуйтесь усіх карантинних правил, підтримуйте близьких, друзів та колег.

Разом – ми сила, яка здолає будь-які загрози й перепони.

 Зі святом!

 Голова Національного банку України

Яків СМОЛІЙ

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини