Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Перша пам’ятна монета 2021 року “Агатангел Кримський”: як придбати?

Перша пам’ятна монета 2021 року “Агатангел Кримський”: як придбати?

Першою пам’ятною монетою 2021 року стане пам’ятна монета “Агатангел Кримський”.

Національний банк України уведе її в обіг 12 січня 2021 року. Монета продовжує серію “Видатні особистості”, має номінал 2 гривні та виготовлена з недорогоцінного сплаву – нейзильберу.

Придбати пам’ятну монету “Агатангел Кримський”  можна буде через такі канали реалізації:

1. Через онлайн-замовлення Національного банку. Приймання онлайн-замовлень на цю пам’ятну монету розпочнеться з 15 січня та триватиме до 22 січня 2021 року. Один клієнт зможе придбати не більше 2 таких монет. Продаж монет за онлайн-замовленнями розпочнеться з урахуванням умов локдауну (обмежувальних заходів, пов’язаних із поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2). Викупити своє замовлення клієнти зможуть упродовж 35 календарних днів (відповідно до правил та умов продажу Національним банком України пам’ятних монет України та сувенірної продукції за онлайн-замовленнями). Інформацію про початок їх продажу у регіонах пропонуємо дізнаватися у відповідних пунктах реалізації АТ “Ощадбанк”;

2. Через мережу банків-дистриб’юторів (АТ "Ощадбанк", АТ АБ "УКРГАЗБАНК", АТ "АБ "РАДАБАНК", АТ "ТАСКОМБАНК"). Банки-дистриб’ютори розпочнуть отримувати від Національного банку ці монети з  15 січня 2021 року;  

3. Через інтернет-магазин Національного банку. Реалізація має розпочатися цього тижня, про що буде повідомлено додатково на офіційному сайті Національного банку та сайті інтернет-магазину. Один клієнт зможе придбати не більше 2 таких монет. Водночас замовляючи ці монети, клієнт також зможе додати до свого замовлення і іншу продукцію. Нагадаємо, що інтернет-магазин  передбачає попередню оплату платіжними картками НПС "ПРОСТІР", Visa чи MasterCard. Доставку продукції здійснюють логістичні (поштові) компанії ТОВ "Нова Пошта" та АТ "Укрпошта". Також для додаткової зручності клієнтів існує можливість отримати своє замовлення у пункті самовивезення, що знаходиться у приміщенні Національного банку за адресою: м. Київ, Контрактова площа, 2-А.

Також повідомляємо, що сервіс онлайн-замовлення та інтернет-магазин поки що працюватимуть паралельно. Тож клієнти зможуть обирати для себе будь-який зручний спосіб для придбання пам’ятних монет та іншої сувенірної продукції Національного банку України.

 

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини