Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
До двох небанківських фінансових установ застосовано заходи впливу

До двох небанківських фінансових установ застосовано заходи впливу

Національний банк України застосував до двох небанківських фінансових установ заходи впливу у вигляді вимоги про вжиття заходів, спрямованих на усунення (виправлення) виявлених під час нагляду порушень та приведення діяльності у відповідність з вимогами законодавства України.

Заходи впливу застосовані до:

  • ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ “ФІНЄВРОВЕКТОР” (ЄДРПОУ 41675267);
  • ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ “ФОРТІФАЙ” (ЄДРПОУ 43057041).

Заходи впливу застосовані у зв’язку з ненаданням на вимогу Національного банку в установлений регулятором строк інформації та неподанням документів, визначених у пункті 1 постанови Правління Національного банку України від 12 серпня 2022 року № 177 “Про особливості застосування процедур реєстрації та ліцензування учасників ринку небанківських фінансових послуг у період дії воєнного стану та внесення змін до постанови Правління Національного банку України від 06 березня 2022 року № 39” (зі змінами).

Зазначені небанківські фінансові установи зобов’язані вжити заходів для усунення (виправлення) виявлених під час нагляду порушень та привести діяльність у відповідність з вимогами законодавства України у строк до 22 квітня 2024 року.

Такі рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив 25 березня 2024 року. 

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини