Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Національний банк погодив Герхарда Бьоша на посаду голови правління ПриватБанку

Національний банк погодив Герхарда Бьоша на посаду голови правління ПриватБанку

Правління Національного банку України 8 червня 2021 року погодило кандидатуру Герхарда Бьоша на посаду голови правління державного ПриватБанку за результатами розгляду пакета документів та співбесіди, проведеної Правлінням регулятора.

«Ми вітаємо Герхарда Бьоша з погодженням його кандидатури на посаду голови правління ПриватБанку та впевнені, що його професіоналізм сприятиме подальшому розвитку банку. Якісне корпоративне управління  у державних банках – безумовний пріоритет Національного банку та запорука ефективної роботи державних банків», – прокоментував рішення Голова Національного банку Кирило Шевченко.

У травні 2021 року наглядова рада ПриватБанку призначила Герхарда Бьоша головою правління ПриватБанку за результатами проведеного конкурсного добору. Пан Бьош призначений строком на п’ять років.

Герхард Бьош з листопада 2010 року до 30 квітня 2021 року обіймав посаду першого заступника голови правління Райффайзен Банку Аваль.

Довідково

Голова правління державного банку призначається наглядовою радою банку за результатами конкурсного відбору. Голова правління банку вступає на посаду після погодження його кандидатури Національним банком.​

 

Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини