Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту

Національний банк переоформив генеральну ліцензію на здійснення валютних операцій ТОВ "ФК “ВАЛТА ГРУП"

Національний банк України прийняв рішення переоформити генеральну ліцензію на здійснення валютних операцій ТОВ “ФК “ВАЛТА ГРУП”, що здійснює діяльність на ринку обміну валют.

ТОВ “ФК “ВАЛТА ГРУП” стало 27 учасником валютного ринку, що отримав ліцензію на здійснення валютних операцій згідно з Законом України “Про валюту і валютні операції”.

Ліцензії на здійснення валютних операцій, видані на підставі Закону України “Про валюту і валютні операції”, діють безстроково (раніше генеральні ліцензії на обмін валют видавалися строком до 3 років).

Нагадаємо, Національний банк надав можливість спрощеного переоформлення ліцензій всім учасникам валютного ринку. Для цього небанківські установи повинні подати невеликий пакет документів та повернути оригінал генеральної ліцензії. Регулятор ухвалює рішення про переоформлення ліцензії впродовж двох місяців після отримання пакета документів.

З переліком небанківських установ, які отримали ліцензії на здійснення валютних операцій, можна ознайомитися за посиланням.

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини