Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Конференція центробанків України та Польщі "Ринок праці та монетарна політика" відбудеться 28-29 травня 2020 року

Конференція центробанків України та Польщі "Ринок праці та монетарна політика" відбудеться 28-29 травня 2020 року

Щорічна дослідницька конференція центральних банків України та Польщі відбудеться 28-29 травня 2020 року за підтримки Проєкту технічної допомоги Канада – МВФ "Розбудова інституційної спроможності НБУ" та Київської школи економіки.

Ринки праці сьогодні значно трансформуються і це провокує нові виклики для монетарних політик різних країн. Зростає економічна нерівність, старіє населення, ринки праці лібералізуються, відбувається міграція. Усе це може нести загрозу для економічного розвитку та макроекономічної стабільності світу в довгостроковій перспективі. Саме тому темою Щорічної дослідницької конференції ми обрали взаємозв’язок між монетарної політикою та ринком праці.

Щорічна дослідницька конференція традиційно буде міжнародною, незважаючи на пандемію коронавірусу в світі. У ній візьмуть участь представники центробанків, фінансових установ, експерти, дослідники різних країн. Щоправда формат заходу цього року буде новим – конференція проходитиме онлайн.

Учасники конференції обговорюватимуть, зокрема, питання:

  • впливу монетарної політики на економічну нерівність;
  • впливу економічних циклів на монетарну політику;
  • міграції та її впливу на стійкість країн у довгостроковій перспективі;
  • продуктивності праці та динаміки заробітних плат на ринку, де домінує один роботодавець;
  • впливу заробітних плат на інфляцію;

Спікери конференції – це представники центральних банків, фінустанов та провідних університетів світу із Польщі, Сполучених Штатів Америки, Канади, Швеції, Іспанії.

Програма конференції: https://events.bank.gov.ua/arc2020/.

Робоча мова події: англійська (із забезпеченням синхронного українського перекладу).

Аби взяти участь у конференції, потрібно написати лист на електронну пошту [email protected] та надати інформацію про себе та організацію, яку представляєте. Кількість місць обмежена, тому Національний банк залишає за собою право погоджувати участь.

Акредитація ЗМІ відбувається за посиланням.

Упродовж двох днів конференції здійснюватиметься відеотрансляція (з українським перекладом). Трансляція буде доступна на каналі YouTube НБУ.

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини