Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Національний банк та Cambridge Judge Business School запускають унікальну навчальну програму для розвитку інновацій у фінансовому секторі України

Національний банк та Cambridge Judge Business School запускають унікальну навчальну програму для розвитку інновацій у фінансовому секторі України

Національний банк України та Cambridge Judge Business School запускають унікальну ініціативу – навчальну програму, яка має на меті підтримку та розвиток інновацій у фінансовому секторі України. Реалізація подібних програм для професійних учасників фінансового ринку є елементом Стратегії розвитку фінтеху в Україні до 2025 року.

«Сьогодні ми працюємо з безпрецедентними викликами як для українського суспільства, так і фінансового ринку зокрема. Проведення подібних програм створює унікальну можливість залучення до діалогу кращих українських фахівців та світових експертів. Попри воєнний стан, ми прагнемо напрацювати рішення, які надаватимуть нові цінності українському фінансовому сектору в майбутньому, – зазначає Олексій Шабан, заступник Голови Національного банку України. – Ми вдячні Cambridge Judge Business School за їхній внесок у реалізацію такої важливої місії, як подальша розбудова сучасного та інноваційного фінансового сектору України».

Декан Cambridge Judge Business School професор Мауро Гіллен (Mauro Guillen) зазначає: «Університет Кембриджу разом із глобальною академічною спільнотою підтримує Україну. В межах екосистеми університету створено стрім Help for Ukraine, спрямований на різнобічну підтримку України. Навчальна програма, яка запускається в колаборації НБУ та Cambridge Judge Business School, також входить до цієї ініціативи й має на меті розроблення стратегічного бачення майбутнього фінансового сектору в партнерстві та за активної участі фахівців Національного банку України і фінансової спільноти».

За словами керівника програми професора Cambridge Judge Business School Андрія Кіриленка, запровадження такої програми віддзеркалює глобальну стратегію Великобританії щодо партнерської підтримки України: «Із самого початку війни й до сьогодні Великобританія підтримує Україну, зокрема надає озброєння.  На академічній ниві знання – це не менш потужна зброя. Наша програма має стати сучасною фінансовою зброєю, яка вкрай необхідна задля відбудови та подальшого інтенсивного розвитку фінансового ринку України та сегменту фінансових інновацій».

Навчання є абсолютно безкоштовним для учасників програми і передбачає лише благодійний внесок кожного на користь Збройних Сил України. У складі програми передбачено лекційну частину і дискусійні клуби-брейнсторми. «Саме в межах таких брейнстормів учасники програми шукатимуть нові цінності та сенс для українського фінансового ринку та українського суспільства, які мають трансформуватися в кінцевому результаті у стратегічне бачення щодо подальшого розвитку фінансового сектору», – підкреслює координаторка навчальної програми Національного банку та Cambridge Judge Business School Кейт Щеглова.

Програма реалізується за підтримки постійних партнерів, зокрема компаній Mastercard і Deloitte в Україні.

Склад учасників програми сформовано, вони розпочнуть навчання 25 липня 2022 року. За результатами успішного її завершення учасники отримають сертифікати Cambridge Judge Business School та зможуть долучитися до світової академічної спільноти цієї бізнес-школи.

 

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини