Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту

Національний банк відкликав генеральну ліцензію на здійснення валютних операцій у ТОВ “ФК “АРТЕМ”

Національним банком 6 серпня прийнято рішення про відкликання (анулювання) у ТОВ “ФК “АРТЕМ” генеральної ліцензії на здійснення валютних операцій від 8 грудня 2017 року № 211 (діяльність з обміну валют).

Відповідне рішення прийняте у зв’язку з визнанням структури власності ТОВ “ФК “АРТЕМ” непрозорою.

Крім того, ТОВ “ФК “АРТЕМ” перевищило протягом останніх шести місяців граничну кількість суттєвих порушень вимог валютного законодавства та вимог до організації захисту приміщень небанківських фінансових установ, передбачену підпунктом 141 пункту 78 розділу IX Положення про порядок надання небанківським фінансовим установам, операторам поштового зв’язку ліцензій на здійснення валютних операцій, затвердженого постановою Правління Національного банку України від 09 серпня 2002 року № 297 (зі змінами).

Національний банк звертає увагу учасників ринку валютно-обмінних операцій на необхідність сумлінного дотримання вимог законодавства, в тому числі нормативно-правових актів Національного банку, при здійсненні діяльності з торгівлі валютними цінностями в готівковій формі.

З інформацією щодо небанківських установ, які мають генеральні ліцензії/ліцензії на здійснення валютних операцій, можна ознайомитися, натиснувши на посилання.

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини