Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Суд підтвердив законність рішення Національного банку про відкликання валютної ліцензії у ТОВ "ЛЕВ КАПІТАЛ"

Суд підтвердив законність рішення Національного банку про відкликання валютної ліцензії у ТОВ "ЛЕВ КАПІТАЛ"

Дніпропетровський окружний адміністративний суд 11 грудня відмовив у задоволенні адміністративного позову ТОВ "ЛЕВ КАПІТАЛ" щодо скасування рішення Національного банку про відкликання (анулювання) генеральної ліцензії на здійснення валютних операцій.

30 травня 2019 року Національний банк ухвалив рішення про відкликання (анулювання) у ТОВ "ЛЕВ КАПІТАЛ" генеральної ліцензії на здійснення валютних операцій від 06 вересня 2017 року № 206 (діяльність з обміну валют). Відповідне рішення ухвалене, з-поміж іншого, у зв’язку з визнанням структури власності ТОВ "ЛЕВ КАПІТАЛ" непрозорою.

Не погодившись з цим рішенням, ТОВ "ЛЕВ КАПІТАЛ" звернулося до суду з вимогою скасувати рішення Національного банку. 11 грудня 2019 року Дніпропетровський окружний адміністративний суд відмовив у задоволенні позову повністю.  Суд погодився з аргументами Національного банку щодо наявності правових підстав для визнання структури власності зазначеної компанії непрозорою та відкликання у неї генеральної ліцензії на здійснення валютних операцій.

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини