Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту

Національний банк відкликав ліцензію на переказ коштів у національній валюті без відкриття рахунків у ТОВ "МІРА ФІНАНС"

Національний банк України 24 жовтня 2019 року ухвалив рішення про відкликання у ТОВ "МІРА ФІНАНС" ліцензії на переказ коштів у національній валюті без відкриття рахунків від 07 листопада 2016 року № 38/1.

Відповідне рішення ухвалене у зв’язку з невідповідністю структури власності ТОВ "МІРА ФІНАНС" вимогам законодавства України, зокрема вимогам, установленим Положенням про порядок видачі ліцензії на переказ коштів у національній валюті без відкриття рахунків, затвердженим постановою Правління Національного банку України від 17.08.2017 № 80, та визнання її непрозорою.

Національний банк України звертає увагу учасників ринку переказу коштів на необхідність сумлінного дотримання вимог законодавства, зокрема нормативно-правових актів НБУ.

З актуальною інформацією про небанківські установи, яким Національним банком України видано ліцензії на переказ коштів у національній валюті без відкриття рахунків, можна ознайомитись на сторінці Офіційного інтернет-представництва Національного банку України за посиланням.

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини