Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Департамент інспектування Національного банку очолив Андрій Казак

Департамент інспектування Національного банку очолив Андрій Казак

За результатами відкритого конкурсного відбору на посаду директора Департаменту інспектування Національного банку України з 4 жовтня 2021 року призначений Андрій Казак.

До сфери компетенції новопризначеного директора Департаменту інспектування належатиме, зокрема:

  • проведення планових та позапланових виїзних перевірок банків та небанківських фінансових установ;
  • розроблення плану інспекційних перевірок банків та небанківських фінансових установ;
  • організація та проведення виїзних перевірок банків та небанківських фінансових установ;
  • інформування банків та небанківських фінансових установ про результати виїзних перевірок;
  • розроблення та вдосконалення внутрішньої методології з питань оцінки банків під час інспекційних перевірок та внутрішніх процедур інспектування з питань оцінки банків та небанківських фінансових установ під час виїзних перевірок.

Департамент інспектування входить до блоку «Пруденційний нагляд», що підпорядковується заступнику Голови Національного банку Ярославу Матузці за вертикаллю підпорядкування.

Довідково

Андрій Казак приєднався до команди Національного банку в травні 2018 року. Набув досвід у напрямі інспекційних перевірок на посадах начальника відповідних управлінь, заступника директора департаментів виїзних перевірок/виїзних перевірок банків. З липня 2021 року виконував обов’язки директора Департаменту виїзних перевірок.

Роботу в банківському секторі розпочав із 1998 року в АКБ «Правекс-Банк», має 13-річний управлінський досвід із внутрішнього аудиту, у тому числі в системних банках з капіталом міжнародних груп (UniCredit Group, ABH Holding).

У 1998 році Андрій Казак із відзнакою закінчив магістратуру Київського національного економічного університету (спеціальність «Фінанси та кредит»).

 

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини