Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Директор Департаменту комунікацій Галина Калачова завершує роботу в Національному банку

Директор Департаменту комунікацій Галина Калачова завершує роботу в Національному банку

11 листопада 2022 року Галина Калачова за власним бажанням завершує роботу в Національному банку на посаді директора Департаменту комунікацій. У зв'язку з цим Національний банк здійснюватиме пошук та відбір кандидатів на посаду директора Департаменту комунікацій.

До сфери відповідальності майбутнього очільника цього департаменту належатиме:

  • управління, координація та розвиток системи стратегічних та оперативних комунікацій НБУ;
  • управління системою інформаційних каналів НБУ та її розвиток;
  • формування політики щодо інформаційних, публічних та іміджевих продуктів і матеріалів НБУ;
  • координація та реалізація просвітницьких заходів, спрямованих на підвищення фінансової культури та обізнаності населення України.

Департамент комунікацій належить до вертикалі підпорядкування "Загальний блок", куратором якого є Голова Національного банку Андрій Пишний.

"Галина Калачова очолювала Департамент комунікацій протягом двох років, зокрема і в один із найважчих періодів для Національного банку та всієї країни – під час війни. Вдячний їй як експерту та очільнику департаменту за роботу та подолання викликів, які постали перед комунікаційною командою регулятора з початку повномасштабного вторгнення рф. Я очікую, що новий керівник департаменту не лише збереже, але й примножить поточні здобутки комунікаційної команди, вдосконалюючи та розвиваючи надважливу функцію, та надасть нового імпульсу комунікаціям Національного банку", – прокоментував Голова Національного банку України Андрій Пишний.

Довідково

Галина Калачова здійснювала керівництво комунікаціями Національного банку з серпня 2020 року. В її підпорядкуванні були управління стратегічних комунікацій та зв'язків зі ЗМІ, управління розвитку інтернет-каналів та комунікаційного забезпечення та управління зв'язків з громадськістю та фінансової обізнаності, а також внутрішні комунікації центробанку.

 

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини