Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Директором Департаменту комунікацій Національного банку стала Юлія Євтушенко

Директором Департаменту комунікацій Національного банку стала Юлія Євтушенко

За результатами пошуку та співбесід кандидатів із Правлінням Національного банку на вакантну посаду директора Департаменту комунікацій Національного банку України  відібрано Юлію Євтушенко. Її призначено директором Департаменту комунікацій з 25 листопада 2022 року.

До сфери її відповідальності належатиме: 

  • управління, координація та розвиток системи стратегічних та оперативних комунікацій НБУ;
  • управління системою інформаційних каналів НБУ та її розвиток;
  • формування політики щодо інформаційних, публічних та іміджевих продуктів і матеріалів НБУ;
  • координація та реалізація просвітницьких заходів, спрямованих на підвищення фінансової культури та обізнаності населення України.

Департамент комунікацій входить до вертикалі підпорядкування "Загальний блок", куратором якого є Голова Національного банку Андрій Пишний.

"В умовах цілеспрямованого та цинічного терору з боку рф комунікації Національного банку є особливо важливим та стратегічним напрямом. Ми підтримуємо прозорий та відвертий діалог із суспільством, оперативно інформуємо про ситуацію на фінансовому фронті. Розраховую, що новопризначений керівник департаменту розвиватиме та посилюватиме наші комунікації та надасть їм нового імпульсу", - прокоментував Андрій Пишний.

Довідково

Юлія Євтушенко 18 років працює у сфері комунікацій, зокрема в банківській системі України. Має вагомий досвід роботи в напрямі управління корпоративними комунікаціями у великих українських банках та компаніях. 

До призначення в Національний банк вона майже три роки була директором з корпоративних комунікацій та членом Ради директорів Інвестиційної компанії UMG Investments.

Упродовж 2015 - 2019 років очолювала Управління зв’язків з громадськістю та ЗМІ АТ "Ощадбанк". 

З 2007 до 2015 року працювала в АТ "АЛЬФА-БАНК", зокрема у 2011 - 2015 роках була директором з корпоративних відносин та PR цього банку.

У 2006 - 2007 роках працювала спеціалістом із зв’язків з громадськістю АТ Тютюнова компанія "ВАТ-Прилуки" (British American Tobacco Ukraine). 

У сфері комунікацій розпочала кар’єру у 2004 році як керівник відділу маркетингу та реклами ПАТ "Банк "Національні інвестиції".

Юлія Євтушенко у 2001 році закінчила Інститут міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка та отримала диплом магістра з відзнакою за спеціальністю "Міжнародні відносини" (кваліфікація: магістр міжнародних відносин, перекладач з англійської мови). У 2004 році закінчила Вищий навчальний заклад "Університет економіки та права "КРОК" та отримала диплом спеціаліста за спеціальністю "Банківська справа" (кваліфікація: економіст-фінансист).


 

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини