Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту

До фінансової установи застосовано захід впливу за порушення встановлених законом вимог щодо взаємодії із споживачами при врегулюванні простроченої заборгованості (вимог щодо етичної поведінки)

Національний банк як орган, що здійснює регулювання та нагляд за діяльністю небанківських фінансових установ, виявив факт порушення вимог законодавства щодо взаємодії із споживачами при врегулюванні простроченої заборгованості (вимог щодо етичної поведінки) з боку ТОВ "КРЕДИТПРОМІНВЕСТ"  (ЄДРПОУ 43305861).

Йдеться про порушення вимог щодо взаємодії із споживачами та іншими особами при врегулюванні простроченої заборгованості (вимоги щодо етичної поведінки), встановлених статтею 25 Закону України "Про споживче кредитування".

До ТОВ "КРЕДИТПРОМІНВЕСТ" Національний банк застосував захід впливу у вигляді накладення штрафу за порушення встановлених законом вимог щодо етичної поведінки у розмірі 102 тис. грн.

Таке рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив на засіданні 1 жовтня 2021 року.

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини