Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
До трьох страховиків застосовано штрафні санкції

До трьох страховиків застосовано штрафні санкції

Національний банк України 10 грудня 2021 року застосував до ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "СТРАХОВА КОМПАНІЯ "МИР" (ЄДРПОУ 9209435), ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "СТРАХОВА КОМПАНІЯ "ОСТРА" (ЄДРПОУ 14288111) та  ТОВАРИСТВА З ДОДАТКОВОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СТРАХОВА КОМПАНІЯ "МОТОР-ГАРАНТ"  (ЄДРПОУ 31154435) заходи впливу у вигляді штрафних санкцій (штрафів).

Такі рішення ухвалені за результатами безвиїзного нагляду за ринком небанківських фінансових послуг.

ПрАТ "СК "МИР" несвоєчасно подало до Національного банку показники звітності за 9 місяців 2021 року, а саме файл IR12 "Дані про набуття у власність/проведення дооцінки нерухомого майна".

ПрАТ "СК "ОСТРА" несвоєчасно подало до Національного банку показники звітності за 9 місяців 2021 року, а саме файл IR8 "Дані про достроково припинені договори страхування".

ТДВ "СК "МОТОР-ГАРАНТ" несвоєчасно подало до Національного банку показники коригуючої звітності за 9 місяців 2021 року, а саме файли:  IR10 "Дані про структуру активів, їх обтяжень, дотримання нормативу платоспроможності та достатності капіталу, нормативу ризиковості операцій та нормативу якості активів" та  IR11 "Дані про структуру активів, дотримання нормативу платоспроможності та достатності капіталу, нормативу ризиковості операцій, нормативу якості активів".

Сплатити штрафи ПрАТ "СК "МИР", ПрАТ "СК "ОСТРА", ТДВ "СК "МОТОР-ГАРАНТ" необхідно протягом семи робочих днів з дня отримання відповідних рішень регулятора про накладення штрафу.

Рішення про застосування заходів впливу набирають чинності з 13 грудня 2021 року.

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини