Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Голова Національного банку нагородив колективи відділень Ощадбанку та ПриватБанку в Херсоні
Голова Національного банку нагородив колективи відділень Ощадбанку та ПриватБанку в Херсоні (2)
Голова Національного банку нагородив колективи відділень Ощадбанку та ПриватБанку в Херсоні (3)
Голова Національного банку нагородив колективи відділень Ощадбанку та ПриватБанку в Херсоні (4)
Голова Національного банку нагородив колективи відділень Ощадбанку та ПриватБанку в Херсоні (5)

Голова Національного банку нагородив колективи відділень Ощадбанку та ПриватБанку в Херсоні

Голова Національного банку України Андрій Пишний та заступник Голови НБУ Олексій Шабан 19 листопада в Херсоні відвідали відділення Ощадбанку та ПриватБанку, які за лічені дні після звільнення міста першими налагодили повноцінне функціонування та почали обслуговувати клієнтів.

Разом із головою правління Ощадбанку Сергієм Наумовим та заступником голови правління Ощадбанку Антоном Тютюном вони поспілкувалися з колективом відділення Ощадбанку.

«Ми приїхали сьогодні в Херсон, щоб особисто висловити вам подяку від Національного банку України. Вам вдалося зробити те, що здавалося неможливим, фактично одразу після того, як у місто увійшли сапери: без необхідного енергопостачання, без зв’язку першими налагодити роботу відділення. Повірте, я знаю наскільки це було складно, тому всій команді хочу сказати величезне дякую. Ви працювали максимально віддано. І та величезна черга, яку ми сьогодні бачимо біля відділення, напевне вперше за мою банківську кар’єру дійсно тішить. Ця черга свідчить, що життя повертається і ваша робота та працююча банківська система загалом є одним із ключових ознак цього», – зазначив під час зустрічі  Андрій Пишний.

Також Андрій Пишний та Олексій Шабан разом із головою правління ПриватБанку Герхардом Бьошем зустрілися з колективом відділення ПриватБанку.

Голова НБУ вручив колективам обох банків срібні пам’ятні знаки «Національний банк України» та подяки Голови Національного банку, підкресливши надзвичайно важливе значення швидкого відновлення банківської мережі на деокупованих територіях, яка забезпечуватиме безперебійний доступ мешканців до власних коштів та фінансових послуг. 

«Коли я оголосив публічно, що Національний банк відзначить український банк, який першим відновить повноцінну роботу в Херсоні, на той момент не було навіть спеціальної відзнаки з цього приводу. Але ми знайшли її і це дуже символічний красномовний срібний знак Національного банку України, де зображено карту України. Саме за територіальну цілісність нашої країни сьогодні ведеться боротьба, і ми маємо якомога швидше відновлювати життя там, де наші воїни відвоювали українську землю. Срібний знак Національного банку зазвичай вручають індивідуально людині, але сьогодні в Херсоні я вдруге вручаю його саме колективу. Адже відновлення роботи після такої тривалої жорстокої окупації – це подвиг не однієї людини, це результат колективної звитяги. Сподіваюся, що вона буде не остання, адже ми ще маємо звільнити не одне місто, попереду Донецьк, Луганськ, Ялта, усі українські міста», – зазначив Андрій Пишний під час розмови з колективом ПриватБанку.

Щиро дякуємо колективам Ощадбанку та ПриватБанку за рішучість та віддану роботу заради українців і задля нашої спільної Перемоги!

Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини