Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту

Начальником Управління валютних операцій та аналізу фінансових ринків Національного банку України призначено Сергія Пономаренка

З 11 вересня 2014 року начальником Управління валютних операцій та аналізу фінансових ринків Національного банку України призначено Сергія Пономаренка.

Продовжуючи побудову ефективної системи управління організаційними процесами Національного банку України, а також посилення його професійного потенціалу Правлінням Національного банку України, зокрема, прийнято рішення щодо реорганізації Департаменту з управління валютним резервом та здійснення операцій на відкритому ринку шляхом створення Управління операцій на відкритому ринку та розміщення державних цінних паперів і Управління валютних операцій та аналізу фінансових ринків.

Так на посаду начальника Управління валютних операцій та аналізу фінансових ринків призначено Сергія Пономаренка, професійний досвід якого становить 21 рік в банківській системі.

Сергій Пономаренко закінчив Львівський державний університет ім. І. Франка за спеціальністю "Економічне і соціальне планування". Вільно володіє англійською мовою.

З 1993 до 2014 року він працював в АТ "Західно-Український комерційний банк", ПАТ КБ "ПРАВЕКС-БАНК", КБ "Надра" та ПАТ "Універсал Банк", пройшовши професійних шлях від спеціаліста до директора департаменту казначейства. Упродовж 2011 – 2014 років був членом правління ПАТ "Універсал Банк".

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини