Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Національний банк пропонує врегулювати окремі питання здійснення безготівкових розрахунків

Національний банк пропонує врегулювати окремі питання здійснення безготівкових розрахунків

Національний банк України пропонує врегулювати окремі питання здійснення безготівкових розрахунків в національній валюті.

Зокрема йдеться про спрощення ведення бізнесу в частині розпорядження рахунком завдяки скасуванню вимоги щодо оформлення картки із зразками підписів, а також виконання вимог Закону України "Про валюту і валютні операції" щодо переказу резидентами коштів у національній валюті на рахунки отримувачів-нерезидентів.

Відповідні норми містить проект постанови Правління Національного банку України "Про затвердження Змін до Інструкції про безготівкові розрахунки в Україні в національній валюті" (далі – Проект), запропонований для громадського обговорення.

Аналіз регуляторного впливу цього Проекту.

Зауваження та пропозиції до Проекту приймаються до 19 квітня 2019 року на поштову або електронну адресу Національного банку України.

Поштова адреса: 01601, м. Київ, вул. Інститутська, 9, Національний банк України, Департамент платіжних систем та інноваційного розвитку.

Електронна адреса: 22SPRA@U1H0, [email protected].

Теги
Документи
Your browser does not support SVGs
Проект постанови Правління Національного банку України "Про затвердження Змін до Інструкції про безготівкові розрахунки в Україні в національній валюті"
Завантажити
Your browser does not support SVGs
Аналіз регуляторного впливу проекту постанови Правління Національного банку України "Про затвердження Змін до Інструкції про безготівкові розрахунки в Україні в національній валюті"
Завантажити
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини