Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту

Національний банк у листопаді застосував до чотирьох банків заходи впливу за порушення законодавства у сфері фінмоніторингу

Національний банк України за результатами перевірок з питань запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення у листопаді 2019 року застосував до чотирьох банків заходи впливу.

Заходи впливу до банків

Національний банк застосував до:

АТ «ЄПБ» як захід впливу штраф у розмірі 400 000,00 гривень за нездійснення належного аналізу фінансових операцій своїх клієнтів.

АТ «МЕГАБАНК» як захід впливу штраф у розмірі 200 000,00 гривень за незупинення фінансової операції, учасником якої є особа, яку включено до переліку осіб, пов’язаних із здійсненням терористичної діяльності або стосовно яких застосовано міжнародні санкції.

АТ «АБ «РАДАБАНК» як захід впливу штраф у розмірі 300 000,00 гривень за неналежне виконання обов’язку щодо здійснення вивчення клієнтів банку.

АТ «Ощадбанк» як захід впливу штраф у розмірі 200 000,00 гривень за нездійснення належного аналізу фінансових операцій своїх клієнтів.

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини