Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Національний банк відтермінував строки надання інформації небанківськими фінансовими установами

Національний банк відтермінував строки надання інформації небанківськими фінансовими установами

Національний банк України відтерміновує строки надання інформації та документів небанківськими фінансовими установами.

Так, для страхових компаній, кредитних спілок, ломбардів, фінансових компаній та лізингодавців строк надання інформації та документів, надісланих у межах безвиїзного нагляду, на час воєнного стану «заморожується» та починає відраховуватися з 1 квітня 2022 року.

Таке рішення регулятора зумовлене військовою агресією Російської Федерації та введенням в Україні воєнного стану та зафіксоване у відкритому листі небанківським фінансовим установам*.

"Національний банк уживає всіх необхідних заходів, спрямованих на підтримання учасників ринку небанківських фінансових послуг. Незважаючи на складні для нашої країни часи, ми активно взаємодіємо з ринком і оперативно реагуємо на його потреби", – сказала директор Департаменту нагляду за ринком небанківських фінансових послуг Ольга Максимчук.

*Схожий відкритий лист підготовлено Департаментом ліцензування Національного банку України. Строки для надання небанківськими фінансовими установами інформації та документів на запити Національного банку з питань ліцензування та реєстрації зупиняються на період дії воєнного стану в Україні.

 

Теги
Документи
Your browser does not support SVGs
Відкритий лист небанківським фінансовим установам
Завантажити
Your browser does not support SVGs
Відкритий лист небанківським фінансовим установам та особам, які не є фінансовими установами, але мають право надавати окремі фінансові послуги, регулювання і нагляд за якими здійснює Національний банк України
Завантажити
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини