Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту

Національний банк з 21 листопада скасовує низку нормативно-правових актів, прийнятих на виконання норм закону про ВЕЗ "Крим"

Національний банк узгоджує нормативно-правову базу із Законом України № 1618-ІХ, що, зокрема, визнає таким, що втратив чинність Закон України “Про створення вільної економічної зони “Крим” та про особливості здійснення економічної діяльності на тимчасово окупованій території України” (далі – закон про ВЕЗ "Крим").

Зміни передбачають, що з 21 листопада скасовується низка нормативно-правових актів НБУ у сфері валютного регулювання, що були прийняті на виконання норм закону про ВЕЗ "Крим". А саме:

  • постанова Правління Національного банку України від 03 листопада 2014 року № 699 “Про застосування окремих норм валютного законодавства під час режиму тимчасової окупації на території вільної економічної зони “Крим”;
  • низка інших документів, якими вносилися зміни до Постанови № 669.

Це передбачено постановою Правління Національного банку України від 15 листопада 2021 року № 119 “Про визнання такими, що втратили чинність, деяких нормативно-правових актів Національного банку України”. Документ набирає чинності з 21 листопада 2021 року.

                                                                                

 

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини