Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Національний банк запрошує експертів до обговорення проєкту "Освітній центр "Музей грошей"

Національний банк запрошує експертів до обговорення проєкту "Освітній центр "Музей грошей"

Національний банк України розпочинає реалізацію соціального проекту "Освітній центр "Музей грошей" – єдиного в Україні центру надання безкоштовних практичних фінансових знань для всіх вікових категорій. Він має відкритися в 2023 році на Контрактовій площі, в одній із будівель центрального банку.

Основною метою центру стане підвищення фінансової грамотності українців, їх рівня знань та вмінь в області особистих фінансів. Місія центру – формувати нову фінансову культуру з метою зростання особистого добробуту українців.

Для проведення експертного обговорення проєкту "Освітній центр "Музей грошей" з учасниками ринку, Національний банк запрошує на зустріч всіх бажаючих, хто має експертизу у галузі сучасної музейної справи та побудови експозиції, включаючи сценарії експозиції та інноваційні технології, проєктування виставочного обладнання, архітектуру та пристосування приміщень.

Зустріч відбудеться 18 лютого 2021 року о 10.00 в приміщенні Навчального центру Національного банку України (м. Київ, вул. Андріївська, 1). Програма зустрічі також передбачає відвідування будівлі, де буде розміщений "Освітній центр "Музей грошей" (м. Київ, Контрактова площа, 2а).

Для участі у обговоренні просимо зареєструватися до 16 лютого 2021 року включно, заповнивши форму за посиланням.

Зареєстровані на зустріч експерти отримають підтвердження на вказаний ними емейл. З метою дотримання правил безпеки кількість учасників зустрічі буде обмеженою через карантинні заходи.

Наголошуємо, що доступ до Національного банку відбуватиметься на підставі попередньо складеного списку зареєстрованих учасників зустрічі та лише за наявності захисної маски і паспорта. На вході буде здійснюватися температурний скрінінг.

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини