Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Національний банк звернувся до Joint Vienna Institute з проханням закрити доступ до освітніх програм громадянам та урядовим організаціям росії та білорусі

Національний банк звернувся до Joint Vienna Institute з проханням закрити доступ до освітніх програм громадянам та урядовим організаціям росії та білорусі

Національний банк України і надалі докладає зусиль для протидії військовій агресії російської федерації проти України, що відбувається за підтримки республіки білорусь.

З цією метою працівники НБУ – випускники освітніх програм Joint Vienna Institute надіслали лист-звернення директору інституту Ерве Жолі з проханням обмежити усі доступні онлайн- та офлайн-навчання для громадян та урядових організацій росії та білорусі.

"Joint Vienna Institute надає всім фахівцям цінний досвід та знання. І ми, як члени спільноти випускників, високо цінуємо можливості, які створює очолювана вами організація. Водночас сьогодні дуже важливо мати гарантію, що знання та навички, які надає інститут, не зможуть посприяти зусиллям країн-агресорів щодо пом’якшення впливу міжнародних санкцій та підтримання економік, які фінансують військову агресію проти нашої країни.

Сподіваємося, що наші партнери підтримають Україну в її боротьбі за збереження своєї незалежності та територіальної цілісності шляхом додаткового тиску на держави-агресори всіма доступними засобами", – йдеться у заяві.

Національний банк України і надалі докладатиме всіх зусиль для перекриття можливостей фінансування збройного нападу країн-агресорів та закликає всіх колег і партнерів приєднуватися до захисту принципів свободи, демократії та безпеки.  

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини