Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту

Небанківський ринок поповнили три нових учасники

Небанківський ринок поповнили три нових учасники. Національний банк вніс до Державного реєстру фінансових установ ТОВ “СІГМА ПРОПЕРТІ” (ЄДРПОУ 43626206), ТОВ “ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ “ФІН2ГОУ” (ЄДРПОУ 43497928) та ТОВ “ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ “ПІНГ-ПОНГ” (ЄДРПОУ 43657029).

Таке рішення ухвалив Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг на засіданні 24 грудня 2020 року.

Також на цьому ж засіданні Комітет ухвалив рішення видати:

  • ТОВ “СІГМА ПРОПЕРТІ” три ліцензії –  на надання коштів у позику, в тому числі й на умовах фінансового кредиту, на надання послуг з факторингу, а також послуг з фінансового лізингу.
  • ТОВ “ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ “ФІН2ГОУ” чотири ліцензії – на надання коштів у позику, в тому числі й на умовах фінансового кредиту, на надання послуг з факторингу,  послуг з фінансового лізингу, а також на надання гарантій.
  • ПОВНЕ ТОВАРИСТВО “ЛОМБАРД” ТОВ “ФОКСЕР ПРОДАКТ” І КОМПАНІЯ” (ЄДРПОУ 43424624) одну ліцензію – на надання коштів у позику, зокрема й на умовах фінансового кредиту. Раніше фінустанова була включена до Державного реєстру фінансових установ, проте не мала ліцензій.

Нагадуємо, особа, яка має намір надавати ліцензовані фінансові послуги, має право одночасно подати заяву до Національного банку  про включення до Реєстру і про видачу ліцензії. Це передбачено статтею 35 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”. Саме цим правом скористалися ТОВ “СІГМА ПРОПЕРТІ” та ТОВ “ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ “ФІН2ГОУ”.

У ТОВ “ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ “ПІНГ-ПОНГ” на сьогодні ще немає ліцензій на надання фінансових послуг, адже установа поки звернулася до Національного банку лише із заявою про включення до Реєстру.

Нагадаємо, що перевірити чинні ліцензії фінансової установи можна на сайті Національного банку.

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини