Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Одна установа поповнила ринок фінансових послуг та зареєстровано одну колекторську компанію

Одна установа поповнила ринок фінансових послуг та зареєстровано одну колекторську компанію

Національний банк України вніс ТОВ “ФК “ХУТКОПЕЙ” (ЄДРПОУ 44193494) до Державного реєстру фінансових установ.

Крім того, фінансова компанія отримала три ліцензії на надання фінансових послуг, а саме на надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту, на надання послуг з фінансового лізингу, а також на надання послуг з факторингу.

Також Національний банк видав ліцензії на надання фінансових послуг ще двом фінансовим установам – ТОВ “ДІАМАНТ +” (ЄДРПОУ 43909406) та ТОВ “СИСТЕМНИЙ ФІНАНСОВИЙ КОНСАЛТИНГ” (ЄДРПОУ 42483814).

Так, ТОВ “ДІАМАНТ +” отримало дві ліцензії на надання послуг з фінансового лізингу та на надання послуг з факторингу. ТОВ “СИСТЕМНИЙ ФІНАНСОВИЙ КОНСАЛТИНГ” отримало одну ліцензію на надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту.

Такі рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив на засіданні 1 грудня 2021 року.

Крім того, Національний банк продовжує реєструвати колекторські компанії – ТОВ “ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ “ЄВРОПЕЙСЬКА АГЕНЦІЯ З ПОВЕРНЕННЯ БОРГІВ” (ЄДРПОУ 35625014) набуло статусу колекторської компанії.

На сьогодні зареєстровано 57 колекторських компаній.

Довідково

Перевірити чинні ліцензії можна на сторінках офіційного Інтернет-представництва Національного банку України: небанківської фінансової установи – за посиланням, юридичної особи-лізингодавця – за посиланням.

Інформацію про зареєстровані колекторські компанії розміщено на сторінках офіційного Інтернет-представництва Національного банку за посиланням. Доступ до неї є цілодобовим та безоплатним. Завдяки інформації з реєстру кредитодавці й споживачі фінансових послуг завжди зможуть перевірити відомості про колекторську компанію

 

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини