Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Оприлюднено уточнені дані звітності учасників ринку небанківських фінансових послуг за 2023 рік

Оприлюднено уточнені дані звітності учасників ринку небанківських фінансових послуг за 2023 рік

Національний банк оприлюднив уточнені дані за основними показниками діяльності учасників ринку небанківських фінансових послуг за 2023 рік.

Зокрема, оновлено дані про обсяг наданих фінансових послуг / зобов’язання/ активи/ капітал/ фінансові результати та інші показники звітності в розрізі окремих страховиків, фінансових компаній, кредитних спілок і ломбардів.

Уточнені дані відповідають звітності учасників ринку, складеній відповідно до Правил складання та подання звітності учасниками ринку небанківських фінансових послуг до Національного банку України (далі – Правила), що діяли станом на 31 грудня 2023 року.

Нагадаємо, що постановою Правління Національного банку України від 27 грудня 2023 року № 190 внесено зміни до  Правил, зокрема оновлено файли для подання звітності. 

Згідно із зазначеними змінами Національний банк не застосовує заходів впливу за несвоєчасне подання файлів та/або допущені помилки під час складання звітності за I квартал 2024 року, за умови, що відповідні файли звітності буде надано до НБУ в повному обсязі до 25 липня 2024 року.

Дані звітності учасників ринку небанківських фінансових послуг за I квартал 2024 року буде оприлюднено відповідно до зазначених змін 15 серпня 2024 року разом з даними за ІІ квартал 2024 року.

 

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини