Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Під час другого динамічного аукціону з продажу пам’ятних монет “Володимир Перетц” реалізовані всі лоти

Під час другого динамічного аукціону з продажу пам’ятних монет “Володимир Перетц” реалізовані всі лоти

Національний банк реалізував усі виставлені для продажу пам’ятні монети номіналом 2 гривні  “Володимир Перетц” під час другого динамічного аукціону зі зниженням стартової ціни.

Аукціон пройшов 24 вересня 2020 року на майданчику Універсальної товарної біржі "Контрактовий дім УМВБ".

Учасники аукціону придбали 1 600 штук таких пам’ятних монет на загальну суму понад 82 тисячі гривень (10 лотів по 100 монет у кожному лоті, 10 лотів по 50 монет у кожному лоті, 10 лотів по 10 монет у кожному лоті). 

Детальні результати аукціону будуть оприлюднені на офіційному сайті Універсальної товарної біржі “Контрактовий дім УМВБ”.

Про проведення наступних аукціонів Національний банк та Універсальна товарна біржа “Контрактовий дім УМВБ” завчасно повідомлятимуть на своїх офіційних сайтах.

Довідково

Національний банк у квітні 2020 року започаткував пілотний проєкт з проведення динамічних аукціонів із продажу пам’ятних монет України. Цей пілот впроваджено з метою опрацювання нових підходів до реалізації нумізматичної продукції Національного банку.

Суть пілоту полягає у тому, що на етапі випуску нумізматичної продукції в обіг Національний банк проводитиме серію електронних аукціонів із реалізації саме нових випусків.

За результатами проведених торгів Національний банк формує ціну на свою продукцію та здійснює її розподіл через інші канали продажу (online, банки-дистриб’ютори тощо).

 

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини