Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту

Повідомлення про проведення заходу "Прогрес у запровадженні фінансової звітності за таксономією МСФЗ XBRL"

Запрошуємо взяти участь у конференції «Прогрес у запровадженні фінансової звітності за таксономією МСФЗ XBRL» 06.07.2021 об 11:00 за участі провідних представників Національного банку України, Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, Міністерства фінансів України, Органу суспільного нагляду за аудиторською діяльністю та провідних міжнародних експертів, включаючи Джона Тьорнера, Генерального директора, XBRL International, та Енн Тарку, Члена Ради Фонду МСФЗ в Лондоні, Голови Консультативної Групи з Таксономії МСФЗ.

Захід буде проведений за підтримки Проєкту ЕU-FAAR «Впровадження практики ЄС з бухгалтерського обліку, фінансової звітності та аудиту в Україні».

На тренінг запрошуються представники усіх суб’єктів, які зобов’язані подавати фінансову звітність в єдиному електронному форматі за Таксономією UA МСФЗ XBRL. Проєкт програми заходу можна побачити тут. Протягом заходу буде доступний синхронний переклад.

Після сесій буде виділений час для питань-відповідей.

Реєстрація на захід проводиться за посиланням: https://forms.gle/WESbMaLKAFJhSrGW9 

Після проведення цього заходу для звітуючих суб‘єктів будуть також проведені більш спеціалізовані заходи, які допоможуть поглибити розуміння  звітуючим суб‘єктам у роботі із таксономією МСФЗ XBRL.

Будемо раді побачити Вас на заході.

 

Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини