Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Привітання Голови Ради НБУ з Днем банківських працівників

Привітання Голови Ради НБУ з Днем банківських працівників

Працівникам банківської системи України

Від щирого серця вітаю своїх колег з нашим професійним святом – Днем банківського працівника.

У цей святковий день суспільство виявляє високу повагу до фахівців банківської справи, бо усвідомлює, що сумлінна та цілеспрямована праця кожного з нас – це запорука фінансової стабільності нашої держави.

Ваш високий професіоналізм, працездатність та компетентність є важливою складовою майбутнього динамічного розвитку та фінансового благополуччя України.

Приємно, що цього року в економіці та у банківській системі зміцнюються позитивні тенденції: зростає ВВП, дедалі більше відновлюється довіра до банків, хоча й повільно, але пожвавлюється кредитування економіки і населення, банки працюють прибутково. Отже, банки знову почали виконувати назрілі завдання економічного відродження нашої держави.

Пишаюсь з того, що у цьому є заслуга Ради Національного банку України, банківського регулятора та багатотисячного колективу банківської системи загалом. Разом ми докладаємо максимум зусиль, знань і професіоналізму, аби сповна поставити банки на службу народу, на зміцнення могутності нашої країни.

З нагоди професійного свята зичу вам щастя, міцного здоров'я, оптимізму, доброту та невичерпаної життєвої енергії для досягнення нових здобутків!

Разом ми творимо Українську державу.

Зі святом!

 

З повагою

Голова Ради
Національного банку                         Богдан ДАНИЛИШИН

Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини