Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
П’ять установ поповнили ринок фінансових послуг та зареєстровано одну колекторську компанію

П’ять установ поповнили ринок фінансових послуг та зареєстровано одну колекторську компанію

Національний банк України вніс ТОВ “ФАСТ КРЕДИТ” (ЄДРПОУ 44500873), ТОВ “ФК “ДІДЖИТАЛ ФІНАНС” (ЄДРПОУ 44583263), ТОВ “МАФАНІК ФІНАНС” (ЄДРПОУ 44487554), ТОВ “ФК “МАКС КАПІТАЛ” (ЄДРПОУ 43642406) та ТОВ “СЕЛЕКТ ФІНАНС” (ЄДРПОУ 44250190) до Державного реєстру фінансових установ.

Крім того, ТОВ “ФАСТ КРЕДИТ”, ТОВ “ФК “ДІДЖИТАЛ ФІНАНС”, ТОВ “МАФАНІК ФІНАНС” та ТОВ “ФК “МАКС КАПІТАЛ” отримали ліцензії на надання фінансових послуг.

ТОВ “ФАСТ КРЕДИТ”, ТОВ “ФК “ДІДЖИТАЛ ФІНАНС” та ТОВ “МАФАНІК ФІНАНС”  отримали по три ліцензії на надання фінансових послуг – на надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту, на надання послуг з фінансового лізингу та на надання послуг з факторингу. ТОВ “ФК “МАКС КАПІТАЛ” отримало дві ліцензії – на надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту, та на надання послуг з факторингу. ТОВ “СЕЛЕКТ ФІНАНС” поки не має ліцензій на надання фінансових послуг.

ТОВ “ПЕЙТЕК УКРАЇНА” (ЄДРПОУ 44103264) видано ліцензію на переказ коштів у національній валюті без відкриття рахунків. Нагадаємо, 27 серпня 2021 року ТОВ “ПЕЙТЕК УКРАЇНА” внесено до Державного реєстру фінансових установ. Компанія має ліцензію на надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту.

Такі рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив на засіданні 26 листопада 2021 року.

Національний банк продовжує реєструвати колекторські компанії – ТОВ “УКРАЇНСЬКА БОРГОВА КОМПАНІЯ” (ЄДРПОУ 37535394) набуло статусу колекторської компанії.

На сьогодні зареєстровано 56 колекторських компаній.

Довідково

Перевірити чинні ліцензії можна на сторінках офіційного Інтернет-представництва Національного банку України: небанківської фінансової установи – за посиланням, юридичної особи-лізингодавця – за посиланням.

Інформацію про зареєстровані колекторські компанії розміщено на сторінках офіційного Інтернет-представництва Національного банку за посиланням. Доступ до неї є цілодобовим та безоплатним. Завдяки інформації з реєстру кредитодавці й споживачі фінансових послуг завжди зможуть перевірити відомості про колекторську компанію.

 

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини