Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Три компанії поповнили ринок фінансових послуг

Три компанії поповнили ринок фінансових послуг

Національний банк уніс до Державного реєстру фінансових установ ТОВ "ПЕЙТЕК УКРАЇНА" (ЄДРПОУ 44103264) та ТОВ "ФК "БОНКРЕДИТ" (ЄДРПОУ 44254389) а ТОВ "ПРОСТО ЛІЗИНГ" (ЄДРПОУ 44030034) – до Реєстру осіб, які не є фінансовими установами, але мають право надавати окремі фінансові послуги.

Такі рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив 27 серпня 2021 року.

Усі компанії отримали ліцензії на надання фінансових послуг.

Зокрема, ТОВ "ПЕЙТЕК УКРАЇНА" та ТОВ "ФК "БОНКРЕДИТ" отримали ліцензії на надання коштів у позику, в тому числі й на умовах фінансового кредиту. ТОВ "ПРОСТО ЛІЗИНГ" – ліцензію на надання послуг з фінансового лізингу.

Національний банк також ухвалив рішення про видачу ТОВ "ФК "ФІНКРЕД" (ЄДРПОУ 43013898) ліцензії на надання послуг з фінансового лізингу. 

Нагадуємо, що ТОВ "ФК "ФІНКРЕД" унесено до Державного реєстру фінансових установ 20 серпня 2019 року. Компанія має ліцензії на надання послуг з факторингу, на надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту, та на надання гарантій.

Довідково

Перевірити чинні ліцензії фінансових установ можна на сайті Національного банку України: небанківської фінансової установи – за посиланням, юридичної особи-лізингодавця – за посиланням.

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини