Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Робота інтернет-магазину пам’ятних монет відновилася

Робота інтернет-магазину пам’ятних монет відновилася

Національний банк після проведених робіт з оптимізації у повному обсязі відновив роботу інтернет-магазину пам’ятних монет за посиланням: https://coins.bank.gov.ua.

Завдяки додатковим технічним налаштуванням інтернет-магазин зможе якісно та своєчасно задовільняти поціновувачів нумізматики повним асортиментом нумізматичної продукції та новинками від Національного банку.

Пам’ятні монети України та сувенірна продукція Банкнотно-монетного двору Національного банку знову доступні в інтернет-магазині онлайн цілодобово та без вихідних.

Тепер клієнтам, крім продукції попередніх років випуску, пропонуватиметься і нова, випущена в обіг в 2021 році. Також клієнти зможуть придбати набір "Монети України" 2020 року.

Асортимент та кількість нумізматичної продукції буде періодично поповнюватися залежно від наявних обсягів, щоб задовольнити потреби ширшого кола клієнтів.

Нагадаємо, Національний банк спостерігав значний ажіотаж у перший день роботи сайту, кількість користувачів та замовлень цього дня перевищили усі наші прогнози у декілька разів. 

Через це Національний банк був змушений на деякий час призупинити пропозицію нової продукції у інтернет-магазині, щоб забезпечити його перехід на потужніші сервери. Пізніше робота сервісу відновилася у обмеженому режимі.

Навіть у обмеженому форматі роботи за два місяці через інтернет-магазин було оформлено майже шість тисяч замовлень на суму понад 5 млн грн. 

Статистика інтернет-магазину свідчить, що сайт відвідало найбільше користувачів з України. Лідерство тримають користувачі з м. Київ (50,9%), Львівської (6 %), Дніпропетровської (5,9%), Харківської (5,1%) та Київської областей (4,3%). Водночас сайт також відвідували користувачі із США, Польщі, Німеччини, Австрії, Канади, Великобританії, Нідерландів та інших країн.

Національний банк приносить вибачення усім клієнтам за тимчасові незручності і запрошує усіх охочих скористатися оновленим сервісом.

Довідково

Щоб оформити покупку, клієнту потрібно зареєструватися, обрати товар та оплатити його виключно в безготівковій формі платіжною карткою НПС "ПРОСТІР", Visa чи MasterCard.

Доставку замовлень по всій території України здійснюють дві логістичні (поштові) компанії – ТОВ "Нова Пошта" та АТ "Укрпошта". Також передбачена можливість видачі замовлень у пункті самовивезення, що знаходиться у приміщенні Національного банку за адресою: м. Київ, Контрактова площа, 2-А.

Детально ознайомитися з правилами реалізації нумізматичної продукції, формування замовлення і оформлення його доставки клієнти можуть на сайті інтернет-магазину.

 

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини