Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Страховика виключено з реєстру

Страховика виключено з реєстру

Національний банк відкликав (анулював) ліцензії на здійснення страхової діяльності та виключив відомості з Державного реєстру фінансових установ ТОВ "СК "ФІДЕЛЬ СК" (ЄДРПОУ 32432114) на підставі заяви страховика, керуючись особливим порядком під час дії воєнного стану*.

ТОВ "СК "ФІДЕЛЬ СК" мала 13 ліцензій на здійснення страхової діяльності.

Згідно з поданими ТОВ "СК "ФІДЕЛЬ СК" документами станом на 06 січня 2023 року вартість активів  становила 62 464 тис. грн. Страхових резервів та кредиторської заборгованості страховик не мав. Частка ринку компанії за страховими преміями становила 0,02%.

Таке рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив 13 лютого 2023 року.

Довідково

*Страховики, які не мають зобов’язань за договорами страхування (перестрахування, співстрахування), під час дії воєнного стану мають право звернутися до Національного банку із заявою про відкликання (анулювання) останніх ліцензій та виключення відомостей про страховика з Державного реєстру фінансових установ.

Особливий порядок відкликання (анулювання) останніх ліцензій на здійснення страхової діяльності та виключення відомостей про страховика з Державного реєстру фінансових установ передбачений пунктами 1810-1817 постанови Правління Національного банку України від 06 березня 2022 року № 39 "Про врегулювання діяльності учасників ринку небанківських фінансових послуг, небанківських фінансових груп, учасників платіжного ринку, колекторських компаній та юридичних осіб, які отримали ліцензію на надання банкам послуг з інкасації" (зі змінами).

 

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини