Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту

Запланований черговий аукціон з продажу пам’ятних монет

Національний банк України планує провести 14 січня 2021 року електронний біржовий аукціон із продажу наборів із дев’яти срібних пам’ятних монет "Енеїда".

Для реалізації буде запропоновано 20 наборів – по одному набору у футлярі у кожному лоті. 

Електронний аукціон із продажу зазначених монет планується провести на Універсальній товарній біржі "Контрактовий дім УМВБ". Аукціон відбудеться в системі електронних торгів з можливістю віддаленого доступу. Умови участі в аукціоні будуть розміщені на офіційному сайті біржі

Національний банк запрошує усіх зацікавлених – об’єднання нумізматів, юридичних та фізичних осіб – взяти участь в електронному біржовому аукціоні.

 

Про реалізацію наборів "Енеїда" та "Монети України 2020 року" 

Крім того, Національний банк повідомляє, що набори пам’ятних монет "Енеїда" виготовлятимуться поетапно упродовж цього та наступного року. Також поетапно виготовлятимуться набори "Монети України 2020 року", що заплановані до випуску 29 грудня 2020 року. 

У зв’язку із цим реалізацію наборів "Енеїда" та "Монети України 2020 року" через існуючі канали продажу Національний банк здійснюватиме у 2021 році та повідомлятиме про це додатково.

Просимо стежити за повідомленнями щодо реалізації нумізматичної продукції на інформаційних ресурсах Національного банку України.

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини