Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Запроваджено можливість надсилати кошти у злотих на спецрахунок для підтримки Збройних Сил України

Запроваджено можливість надсилати кошти у злотих на спецрахунок для підтримки Збройних Сил України

З 27 лютого 2022 року запроваджено можливість надсилати кошти у польських злотих на спеціальний рахунок для підтримки Збройних Сил України!

"За дружньої підтримки польської системи миттєвих платежів Blik та Bank Gospodarstwa Krajowego для Національного банку України відкрито рахунок у польських злотих для переказів на підтримку української армії. Вже з’явилася можливість отримувати допомогу на цей рахунок з будь-якої країни світу, а ще через кілька днів з’явиться можливість здійснювати швидкі перекази на цей рахунок в системі Blik. 

Ми вдячні колегам! Ми також дякуємо друзям з Польщі за готовність допомагати, про що свідчить значна кількість звернень, яку ми отримали за ці дні. Україна – сильна країна з величезною підтримкою в усьому світі! Ми вдячні за кожен переказ, за кожен лист і за кожну протягнуту руку допомоги! Разом ми переможемо!", – підкреслив Голова НБУ Кирило Шевченко.

Реквізити для зарахування коштів у PLN:

BENEFICIARY: National Bank of Ukraine

BENEFICIARY BIC: NBUA UA UX

BENEFICIARY ADDRESS: 9 Instytutska St, Kyiv, 01601, Ukraine

ACCOUNT NUMBER: PL91113000070080239435200002

BENEFICIARY BANK NAME: Bank Gospodarstwa Krajowego

BENEFICIARY BANK BIC: GOSKPLPW

BENEFICIARY BANK ADDRESS: Al. Jerozolimskie 7, 00-955 Warszawa, Polska (temporary address: Chmielna 73, 00-801 Warszawa, Polska)

PURPOSE OF PAYMENT: for crediting account 47330992708

Нагадуємо, що 24 лютого Національний банк ухвалив рішення відкрити спеціальний рахунок для збору коштів на підтримку Збройних Сил України у зв’язку із введенням воєнного стану в Україні, збройною агресією РФ та небезпекою для державної незалежності України, її територіальної цілісності!

Рахунок – мультивалютний, він створений та відкритий як для переказу коштів від міжнародних партнерів та донорів – в іноземній валюті (доларах США, євро, британських фунтах, швейцарських франках, австралійських, канадських доларах, юанях Женьміньбі, єнах та злотих), так і від українського бізнесу та громадян – у національній валюті.

Детальні реквізити та форма для миттєвого переказу коштів на рахунок Збройних Сил України з картки доступні за посиланням.

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини