Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту

Національний банк узгодив умови та порядок діяльності в Україні міжнародної платіжної системи Clear Junction

Національний банк України ухвалив рішення про узгодження умов та порядку діяльності в Україні міжнародної платіжної системи Clear Junction. Відповідне рішення ухвалене 13 січня 2020 року Комітетом з питань нагляду та регулювання діяльності банків, нагляду (оверсайту) платіжних систем Національного банку.

Платіжною організацією міжнародної платіжної системи Clear Junction є компанія Clear Junction Limited, що зареєстрована у Великобританії та має статус авторизованої установи електронних грошей.

Міжнародна платіжна система Clear Junction стала тринадцятою зареєстрованою в Україні міжнародною платіжною системою, платіжною організацією якої є нерезидент.

Вихід нової платіжної системи на ринок України сприятиме розвитку платіжного ринку в Україні, підвищенню рівня якості фінансових послуг, а також розширить можливості для отримання послуг з переказу коштів як для українців, що знаходяться за кордоном, так і для іноземців, що здійснюють транскордонні перекази коштів в Україну.

Перелік усіх платіжних систем, відомості про яких внесено до Реєстру платіжних систем, систем розрахунків, учасників цих систем та операторів послуг платіжної інфраструктури, розміщено за посиланням.

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини