Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту

Оголошено конкурс на заміщення вакантної посади директора Департаменту платіжних систем та інноваційного розвитку

Національний банк України оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора департаменту платіжних систем та інноваційного розвитку, у зв'язку із рішенням Олександра Яблунівського завершити свою роботу у Національному банку.

До сфери компетенції директора департаменту платіжних систем та інноваційного розвитку належить визначення політики регулятора у сфері регулювання діяльності платіжних систем та систем розрахунків та безготівкових розрахунків, розвиток НПС “ПРОСТІРˮ, а також здійснення нагляду (оверсайта) за платіжними системами.

“Майбутній керівник департаменту платіжних систем та інноваційного розвитку має зберегти та примножити досягнення нашої команди у цьому напрямі. Ми розраховуємо залучити професіонала, який матиме комплексне бачення щодо широкого впровадження безготівкових розрахунків в Україні та перспектив інноваційного розвитку української платіжної екосистемиˮ, – зазначив заступник Голови Національного банку Сергій Холод.

Сергій Холод додав, що останніми роками завдяки злагодженій командній роботі Національному банку вдалося втілити у життя низку амбітних проектів. Зокрема, старувало фундаментальне оновлення системи законодавчого регулювання українського ринку платежів та переказу коштів, що включатиме імплементацію норм європейської директиви PSD2 у національному законодавстві; розпочалося масштабне запровадження міжнародного номера банківського рахунку IBAN в Україні; триває модернізація Системи електронних платежів НБУ у напрямі здійснення платежі у форматі наближеному до 24/7 у національному масштабі та із застосуванням міжнародних стандартів; посилений оверсайт за платіжними системами; відбувся якісний стрибок у функціоналі продуктів та розвитку НПС “ПРОСТІРˮ.

Докладна інформація про вимоги до кандидатів на посаду розміщена на сайті Національного банку.

Резюме разом із мотиваційним листом прийматимуться до 22 вересня 2019  року.

Нагадаємо, що Олександр Яблунівський обіймав посаду директора департаменту платіжних систем та інноваційного розвитку Національного банку з листопада 2017 року.

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини