Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Запрошуємо до участі у Щорічній дослідницькій конференції центробанків України та Польщі "Ринок праці та монетарна політика" (28-29 травня 2020 року)

Запрошуємо до участі у Щорічній дослідницькій конференції центробанків України та Польщі "Ринок праці та монетарна політика" (28-29 травня 2020 року)

Запрошення до участі 

28-29 травня 2020 року Національний банк України проведе конференцію, під час якої економісти з центральних банків, представники академічної спільноти, міжнародних фінансових установ та інших організацій обговорять теоретичні, емпіричні та практичні аспекти взаємодії ринків праці та монетарної політики.

Ми запрошуємо подавати дослідницькі роботи в межах загальної теми конференції. Приклади можливих тем: 1) крива Філіпса; 2) монетарна політика за умов депресивних ринків праці; 3) природний рівень зайнятості та рівень участі населення у робочій силі; 4) майнова нерівність та перерозподільчий ефект монетарної політики; 5) подвійний мандат центрального банку у здійсненні монетарної політики. Ключовим доповідачем конференції буде Роберт Холл зі Стенфордського університету. Серед підтверджених спікерів також – Джорді Галі (CREI), Сільвана Тенрейро (Банк Англії) та Фатіх Гавенен (Університет Міннесоти).

Усі роботи, представлені на конференції, будуть розглянуті для публікації у спеціальному випуску журналу "Journal of Money, Credit and Banking" (JMCB). Відбір буде проведено на підставі рішення редакції журналу та розгляду рецензій.

Подання робіт

Авторів, які бажають презентувати свої дослідження на конференції, просимо надіслати повний текст (у форматі pdf) або розгорнуту анотацію роботи на адресу. Кінцева дата подання робіт – 15 січня 2020 року. Автори відібраних до участі робіт будуть поінформовані до 31 січня 2020 року. Юрій Городніченко (Каліфорнійський університет у Берклі), Олексій Кривцов (Банк Канади) та Маріанна Кудляк (Федеральний резервний банк Сан-Франциско) очолять відбіркову комісію. Роботи, представлені на цій конференції, вважаються поданими до JMCB, і тому не можуть перебувати на розгляді для друку в жодному іншому журналі.

Витрати

Організатори відшкодовують прийнятні дорожні витрати та витрати на проживання доповідачів.

З будь-яких питань можна звертатися за адресою: [email protected]. З інформацією щодо попередніх конференцій можна ознайомитись за посиланням. Будемо вдячні за поширення цього запрошення серед ваших колег.

Теги
Документи
Your browser does not support SVGs
Запрошення до участі у Щорічній дослідницькій конференції центробанків України та Польщі "Ринок праці та монетарна політика" (28-29 травня 2020 року)
Завантажити
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини