Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Директор Департаменту фінансового контролінгу Олег Стринжа завершив роботу в Національному банку

Директор Департаменту фінансового контролінгу Олег Стринжа завершив роботу в Національному банку

Олег Стринжа завершив роботу в Національному банку України на посаді директора Департаменту фінансового контролінгу за власним бажанням 31 серпня 2021 року. Він очолював цей підрозділ з 26 березня 2015 року

"Моя робота в Національному банку впродовж понад шести років приносила мені справжнє задоволення, зокрема через високу професійність колективу Національного банку, відданість справі та стратегічним цінностям нашої великої команди. У мене не було виключної мети йти з Національного банку, але у відкритому змаганні я став переможцем конкурсу на посаду члена правління з фінансових питань великого системного банку. Тож я вирішив, що час змін настав і не потрібно відкидати цієї професійної можливості, а скористатися нею, та застосувати свій досвід у нових умовах", – прокоментував Олег Стринжа.

Обов’язки директора Департаменту фінансового контролінгу Національного банку виконуватиме Тетяна Усачова, заступник директора цього підрозділу.

Водночас Національний банк оголосить конкурсний відбір для заміщення вакантної посади директора Департаменту фінансового контролінгу Національного банку.

До функцій цього департаменту, зокрема, належать:

  • організація та забезпечення процесу управління витратами Національного банку;
  • організація та забезпечення фінансового прогнозування в Національному банку;
  • управління власним капіталом Національного банку;
  • складання управлінської звітності за фінансовими показниками Національного банку;
  • організація та забезпечення роботи Бюджетного комітету Національного банку. 
Довідково

Наглядова рада АТ "Ощадбанк" рішенням від 19 серпня 2021 року призначила переможця конкурсу Олега Стринжу членом правління АТ "Ощадбанк", відповідальним за фінансовий блок, з 01 вересня 2021 року. Його кандидатуру погоджено Національним банком України. 

Головними завданнями Олега Стринжі на новій посаді будуть запровадження функції управлінського обліку, оновлення фінансової політики Ощадбанку, що має на меті підвищення його ефективності та фінансової стійкості.

 

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини