Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Директор Департаменту закупівель Андрій Телюпа завершив роботу в Національному банку

Директор Департаменту закупівель Андрій Телюпа завершив роботу в Національному банку

Андрій Телюпа, який очолював Департамент закупівель, за власним бажанням завершив роботу в Національному банку у зв’язку з призначенням його заступником Міністра економіки України.

Відповідно Національний банк здійснюватиме пошук та відбір кандидатів на посаду директора Департаменту закупівель.

До сфери відповідальності майбутнього очільника цього департаменту належатиме, зокрема:

  • методологічне забезпечення процесу закупівельної діяльності;
  • планування, координація, організація та здійснення закупівель товарів, робіт і послуг за кошти Національного банку;
  • забезпечення діяльності Тендерного комітету Національного банку та уповноважених осіб щодо планування та проведення закупівель;
  • методологічне забезпечення та організація договірної роботи за договорами з питань, пов’язаних із забезпеченням діяльності Національного банку, укладання та супроводження договорів про закупівлю.

Департамент закупівель належить до "Фінансово-адміністративного та операційного блоку", керівництво яким за вертикаллю підпорядкування здійснює заступник Голови Національного банку Ярослав Матузка.

"Забезпечити безперебійну роботу центрального банку країни в умовах повномасштабної війни – непросте завдання. Проте закупівельна команда Національного банку під керівництвом Андрія Телюпи успішно справилася з цим викликом. Завдяки дієво побудованим процесам, впровадженим цифровим рішенням та чіткому стратегічному баченню, закупівлі Національного банку стали ще ефективнішими. Дякую Андрію Телюпі за важливий внесок у забезпечення стійкості НБУ під час війни та вдосконалення системи закупівель", – сказав Ярослав Матузка.

Обов’язки директора Департаменту закупівель Національного банку до призначення нового керівника виконуватиме Леся Колесан, начальник управління публічних закупівель цього департаменту.

Довідково

Андрій Телюпа пропрацював у Національному банку два з половиною роки. Із січня 2022 року він очолював Департамент закупівель.

 

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини