Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Директором Департаменту персоналу призначено Любов Писану

Директором Департаменту персоналу призначено Любов Писану

За результатами відкритого конкурсного відбору на вакантну посаду директора Департаменту персоналу Національного банку України з 24 вересня 2020 року призначено Любов Писану.

До сфери компетенції новопризначеного директора Департаменту персоналу належатиме, зокрема, розроблення, вдосконалення, упровадження HR-стратегії та політики з питань управління персоналом у Національному банку.

Департамент персоналу входить до блоку Голови Національного банку Кирила Шевченка за вертикаллю підпорядкування.

“На мою думку, завдяки значному досвіду і глибоким знанням особливостей роботи з персоналом у центральному банку новопризначений керівник зможе підтримати та удосконалити нашу HR-функцію, а також зберегти і примножити висококваліфіковану команду фахівців Національного банкуˮ, – зауважив Голова Національного банку Кирило Шевченко.

Довідково

Любов Писана має багаторічний досвід роботи в сфері управління персоналом та досконало знає специфіку організації оплати праці персоналу.

На нову посаду її переведено з посади начальника управління оцінки та мотивації персоналу Департаменту персоналу НБУ, яку вона обіймала упродовж багатьох років.

У Національному банку вона працює з часу його створення, зокрема більше 20 років – у Департаменті персоналу.

Любов Писана має повну вищу освіту, закінчила Львівський обліково-кредитний технікум (здобула кваліфікацію  “Бухгалтер”), потім – Київський національний економічний університет (спеціальність “Банківська справа”).

 

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини