Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
До чотирьох фінансових компаній застосовано заходи впливу

До чотирьох фінансових компаній застосовано заходи впливу

Національний банк України застосував заходи впливу до чотирьох фінансових компаній.

ТОВ "ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ "КОНТРАКТ ПЛЮС" (ЄДРПОУ 39465020) тимчасово зупинено ліцензії на провадження діяльності з надання фінансових послуг, оскільки компанія не подала регулятору звітність за II квартал 2022 року.  

ТОВ "ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ "ПАРАДАЙЗ ФІНАНС" (ЄДРПОУ 39508383) відкликано (анульовано) ліцензії на провадження діяльності з надання фінансових послуг. Ця компанія практично не комунікує з регулятором та не надає інформацію на вимоги Національного банку. Порушення вчинені компанією повторно протягом останніх двох років.

ТОВ "ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ "ФІНАНС КАПІТАЛ" (ЄДРПОУ 42286546) та ТОВ "ІН-ФАКТОР" (ЄДРПОУ 38359365) відкликано (анульовано) ліцензії на надання гарантій. Зазначені компанії не виконали рішення регулятора та не усунули порушення ліцензійних умов.

Нагадаємо, 16 вересня 2022 року до цих установ було застосовано заходи впливу у вигляді тимчасового зупинення ліцензій на провадження діяльності з надання фінансових послуг, а саме на надання гарантій.

Такі рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив 18 листопада 2022 року. Рішення набирають чинності з 21 листопада 2022 року.

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини