Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
До фінансової установи застосовано захід впливу

До фінансової установи застосовано захід впливу

Національний банк України виявив факт порушення вимог законодавства про захист прав споживачів фінансових послуг ТОВ "1 БЕЗПЕЧНЕ АГЕНТСТВО НЕОБХІДНИХ КРЕДИТІВ" (ЄДРПОУ 39861924). 

Йдеться про невиконання вимог статті 19 Закону України "Про споживче кредитування" в частині черговості погашення вимог за договором споживчого кредиту в разі недостатності суми здійсненого платежу для виконання зобов’язання за договором про споживчий кредит у повному обсязі.

Національний банк застосував до фінансової установи захід впливу у вигляді письмового застереження та зобов`язав ТОВ "1 БЕЗПЕЧНЕ АГЕНТСТВО НЕОБХІДНИХ КРЕДИТІВ" негайно вжити заходів для усунення порушення законодавства про захист прав споживачів фінансових послуг, а саме: привести свою діяльність у відповідність до вимог статті 19 Закону України "Про споживче кредитування" та забезпечити недопущення таких порушень у подальшій діяльності. 

Таке рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив 04 грудня 2023 року.

Довідково

У період дії воєнного стану ТОВ "1 БЕЗПЕЧНЕ АГЕНТСТВО НЕОБХІДНИХ КРЕДИТІВ" продовжує здійснювати свою діяльність відповідно до наявної ліцензії.

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини