Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Двом фінансовим компаніям поновлено дію ліцензій, до двох – застосовано заходи впливу

Двом фінансовим компаніям поновлено дію ліцензій, до двох – застосовано заходи впливу

Національний банк України поновив дію ліцензій двом фінансовим компаніям та застосував заходи впливу до двох фінансових установ.

Такі рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив 11 листопада 2022 року. Рішення набирають чинності з 14 листопада 2022 року.

Щодо поновлення дії ліцензій

Дію ліцензій поновлено ТОВ  “ФАКТОРИНГОВА КОМПАНІЯ “АВРОРА СТАЙЛ” (ЄДРПОУ 36798407) та ТОВ “ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ “АЛЬЯНС ПЛЮС” (ЄДРПОУ 41234527).

Нагадаємо, 26 серпня та 2 вересня 2022 року до цих фінансових установ застосовано заходи впливу у вигляді тимчасового зупинення ліцензій на провадження діяльності з надання фінансових послуг. На сьогодні порушення усунені, тож Національний банк поновив фінансовим установам дію ліцензій на надання фінансових послуг.

Щодо застосування заходів впливу

ТОВ “Реалайнс Фінанс” (ЄДРПОУ 44544575) та ТОВ “ЛІЗИНГ ЕКСПЕРТ” (ЄДРПОУ 44278389) тимчасово зупинено дію ліцензій на надання фінансових послуг.

ТОВ “Реалайнс Фінанс” та ТОВ “ЛІЗИНГ ЕКСПЕРТ” практично не комунікують з регулятором та не надають інформацію на вимогу Національного банку.

Саме тому їм тимчасово зупинено дію ліцензій із наданням можливості усунути порушення до 28 листопада 2022 року.

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини