Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Двом учасникам ринку небанківських фінансових послуг анульовано ліцензії, одній фінансовій компанії поновлено дію ліцензій

Двом учасникам ринку небанківських фінансових послуг анульовано ліцензії, одній фінансовій компанії поновлено дію ліцензій

Національний банк України анулював дію ліцензій одній фінансовій компанії та одному лізингодавцю, водночас одній фінансовій компанії поновив дію ліцензій.

Щодо анулювання ліцензій

 ТОВ "ЮРГРУП" (ЄДРПОУ 39032951) та ТОВ "НЕО ВАЙС" (ЄДРПОУ 43580701) анульовано ліцензії на провадження діяльності з надання фінансових послуг. Зазначені установи не усунули порушення ліцензійних умов та не подали звітність до Національного банку.

Нагадаємо, 19 грудня та 26 грудня 2022 року до цих установ було застосовано захід впливу у вигляді тимчасового зупинення ліцензій.

Щодо поновлення дії ліцензій

ТОВ "ФК "БІЗНЕС-ПАРТНЕР" (ЄДРПОУ 43310379) поновлено дію ліцензій на надання фінансових послуг.

Нагадаємо, 30 вересня 2022 року до фінансової компанії застосовано захід впливу у вигляді тимчасового зупинення ліцензій. На сьогодні порушення усунене, тож Національний банк поновив ТОВ "ФК "БІЗНЕС-ПАРТНЕР" дію ліцензій.

Такі рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив 27 лютого 2023 року. Рішення набирають чинності з 28 лютого 2023 року.

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини