Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Фінансовій компанії анульовано ліцензії

Фінансовій компанії анульовано ліцензії

Національний банк України анулював ТОВ "ПУЛЬМАН ФІНАНС" (ЄДРПОУ 43415557) ліцензії на провадження господарської діяльності з надання фінансових послуг (крім професійної діяльності на ринку цінних паперів).

А саме на:

  • надання послуг з факторингу;
  • надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту.

ТОВ "ПУЛЬМАН ФІНАНС" не дотримувалося вимог чинного законодавства, що стало підставою для проведення позапланової інспекційної перевірки цієї фінансової установи. Однак Національний банк не зміг провести інспекційну перевірку у зв’язку з відсутністю за місцезнаходженням фінансової компанії осіб, уповноважених представляти інтереси ТОВ "ПУЛЬМАН ФІНАНС" на час проведення перевірки.

Відповідно до пункту 11 частини першої статті 381 Закону України "Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг" Національний банк має право ухвалити рішення про анулювання ліцензії, виданої небанківській фінансовій установі, у випадку її відмови у проведенні перевірки, зокрема в разі відсутності протягом першого дня перевірки особи, уповноваженої представляти інтереси небанківської фінансової установи на час проведення перевірки.

Таке рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив 03 квітня 2023 року.

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини