Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Фінансовій компанії анульовано ліцензію

Фінансовій компанії анульовано ліцензію

Національний банк України анулював ТОВ “ФК “ГОЛДЕН КОІН” (ЄДРПОУ 44245822) ліцензію на діяльність фінансової компанії з правом надання фінансових послуг: надання коштів та банківських металів у кредит, факторинг, лізинг.

Нагадаємо, 10 червня 2024 року до зазначеної установи було застосовано захід впливу у вигляді вимоги про вжиття заходів, спрямованих на усунення (виправлення) виявлених під час нагляду порушень та приведення діяльності у відповідність до вимог законодавства України.

Захід впливу застосовано у зв’язку з неподанням до Національного банку файла з показниками звітності FR0 “Дані фінансової звітності” за I квартал 2024 року в строки, визначені в колонці 5 додатка 5 до Правил складання та подання звітності учасниками ринку небанківських фінансових послуг до Національного банку України, затверджених постановою Правління НБУ від 25 листопада 2021 року № 123 (зі змінами). Порушення усунуте не було.

Таке рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив 15 липня 2024 року. Воно набирає чинності з 16 липня 2024 року.

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини