Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту

Фінансовій компанії поновлена ліцензія після усунення порушення

Національний банк ухвалив рішення поновити ліцензію на надання фінансових послуг ТОВ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «АЛУРІЯ» (ЄДРПОУ 43072822) після того, як фінансова компанії усунула порушення.

Таке рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив 16 липня.

4 червня 2021 року Національний банк застосував до низки фінансових установ, зокрема й до цієї фінансової компанії, заходи впливу через неподання звітності за перший квартал 2021 року. Так, регулятор тимчасово зупинив їй дію ліцензій на надання фінансових послуг.

ТОВ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «АЛУРІЯ» зазначене порушення усунуло та подало звітність регулятору. Тому Національний банк вирішив поновити дію ліцензій компанії на надання фінансових послуг, а саме на надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту,  надання послуг з факторингу, надання послуг з фінансового лізингу та надання гарантій.

Таке рішення Національного банку набирає чинності з 19 липня 2021 року. З цього дня дія виданих зазначеній фінансовій компанії ліцензій, що були тимчасово зупинені, поновлюється.

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини