Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Фінансовій компанії поновлено дію ліцензії

Фінансовій компанії поновлено дію ліцензії

Національний банк України ухвалив рішення поновити дію ліцензії на провадження діяльності з надання фінансових послуг, а саме на надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту, ТОВ "ВЕЛЛФІН" (ЄДРПОУ 39952398).

Нагадаємо, 05 червня 2023 року Національний банк застосував до ТОВ "ВЕЛЛФІН"  захід впливу у вигляді тимчасового зупинення дії ліцензії на провадження діяльності з надання фінансових послуг.

Фінансова компанія порушувала вимоги законодавства, що регулює діяльність учасників ринків фінансових послуг та законодавства про захист прав споживачів фінансових послуг, в тому числі вимог щодо етичної поведінки.

На сьогодні фінансова компанія надала звіт про усунення зазначених порушень.

За результатами розгляду документів про усунення порушень Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг на засіданні 17 липня 2023 року ухвалив рішення про поновлення дії ліцензії на провадження діяльності з надання фінансових послуг, а саме на надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту ТОВ "ВЕЛЛФІН".

Рішення про поновлення дії ліцензії набирає чинності 18 липня 2023 року.

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини